Familjen som jobbar här är
Anna Reimeringer
++25 år gammal såklart…. Stresstålig trebarnsmor från förorten till Nynäs; Haninge eller är det tvärt om? Har vigt sitt liv åt att lära sig kallskänkens hemligheter, tårtornas mysterier och bakverk.
Drottningen av kalla såser och svensk traditionel husmanskost.
Är även en av dem bästa när det kommer till dekoration, smak och form.
Wolfgang Reimeringer
Gammal är äldst men han är också trebarnsfar, morfar, farfar, ölbryggare och svärfar.
Kökets trädgårdsodlare, då det mesta av chilin och örterna vi använder kommer från hans växthus.
Fullblodstysk med enorma kunskaper i det svenska och europeiska köket. Det finns inget han inte kan fixa. Kökets egen MacGyver med lång erfarenhet från klassiska svenska gourmethus.
Christian Reimeringer
Hyperaktiv trebarnsfar, son till Wolfgang, gift med Anna (personalchefen). Med förflutet på krogar som Fredsgatan12, Gyldene Freden, Hasselbacken. Har också jobbat på stjärnkrogar i Norge och Island.
En mästare på att hitta nya smaker och använda det som växer i vår närhet.
Halvblodstysk messerschmitt med stora kunskaper inom catering, det nya svenska köket och internationell mat.
Lova Reimeringer
Självlärd kock, kallskänka och servis. Att hon var med på sitt första julbord redan i Babybjörnen 2004
säger en del om hennes väg in i familjeföretaget. När hon inte åker Vasalopp, spelar damhockey på
hög nivå eller jobbar med oss pluggar hon vidare i livet
- Att laga mat med omsorg och kärlek med förstklassiga råvaror och bra service är en filosofi vi alla jobbar efter. Självklart alltid med glimten i ögat ;)